Σποράδες

Εξερευνήστε τα νησιά των Σποράδων στο βορειοδυτικό Αιγαίο! Πυκνή βλάστηση. βραχώδη τοπία και καθαρά μπλε θάλασσες: ένας μοναδικός εναλλακτικός προορισμός. Πηγαίνετε για ιστιοπλοϊκές διακοπές στις Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Σκύρος) και έχετε διακοπές διαρκείας!

Read More

Καβουρότρυπες

Οι πανέμορφες παραλίες των Καβουρουτροπών βρίσκονται στα ανατολικά της χερσονήσου της Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Αυτές οι παραλίες θεωρούνται το πιο όμορφο μέρος της Χαλκιδικής, ίσως και οι πιο όμορφες παραλίες σε όλη την Ελλάδα.

Read More

Η χερσόνησος του Άθως

Το Άγιον Όρος βρίσκεται εκεί δίπλα στην Ακρόπολη στα ελληνικά ορόσημα. Βλέπετε, είναι η μοναδική μοναστική παγκόσμια δημοκρατία του κόσμου. Αποτελείται από 20 μοναστήρια, μερικά από τα οποία χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα.

Read More

Χαλκιδική

Λένε ότι εκεί πουθενά στην Ελλάδα δεν μπορούν να καυχηθούν παραλίες όπως αυτές της Χαλκιδικής. Η περιοχή έχει τον τέλειο συνδυασμό αυτού του ξεχωριστού ελληνικού φωτός, των ανέγγιχτων τοπίων, των χρωμάτων και των αρωμάτων. Αυτό είναι ένα μέρος όπου όλες οι αισθήσεις σας θα ζωντανέψουν!

Read More